Kwaliteitsgarantie

Bij Sage hebben wij een unieke kijk op kwaliteit. Onze filosofie is om voortdurend tegemoet te komen aan de verwachtingen van onze klanten en deze ook te overtreffen. Van productie tot administratie tot hoger management, ieder lid van het Sage team is geheel gefocust op maximale kwaliteit.

Alle producten worden geproduceerd volgens de huidige ‘Good Manufacturing Practices (GMP)’, zoals voorgeschreven door de ‘Food and Drug Administration (FDA)’. Medewerkers zijn uitgebreid getraind – niet alleen om de producten te maken – maar ook om alle kwaliteitsvoorschriften volledig te kennen. Door de integratie van kwaliteit en naleving van de regelgeving in ieder aspect van de levenscyclus van een product, is Sage in staat om uitstekende en betrouwbare producten te maken, die op consistente wijze voldoen aan de hoge prestatienormen.

 

3003_VAWDSealSage Products LLC heeft een ‘NABP’s Verified Accredited Wholesale Distributors (VAWD)’-accreditatie ontvangen. Het VAWD programma is ontworpen om mensen te beschermen tegen namaakgeneesmiddelen die in de levering van geneesmiddelen terechtkomen. Het programma accrediteert groothandelaren en verzekert belanghebbenden dat het bedrijf legitiem is, is gekwalificeerd voor een licentiestatus en dat het bedrijf de garantie geeft om op een veilige manier voorgeschreven geneesmiddelen van producent naar een apotheek of zorginstelling te distribueren. Of een groothandelaar in aanmerking komt voor accreditatie, wordt beoordeeld binnen de zeven kerngebieden: licentiestatus; faciliteiten; personeel; bijhouden registers; authenticatie en verificatie; retourgezonden, beschadigde en verouderde geneesmiddelen; beleidsmaatregelen en procedures. Aanvragers voor een VAWD-accreditatie krijgen een beoordeling op de naleving van de licentiestatusverificatie, een inspectie, een achtergrondcheck en een screening door NABP’s Clearinghouse. Klik op het logo voor meer informatie.