Creëren van innovaties die het verschil kunnen maken

Bij Sage draait innovatie om het oplossen van problemen die een grote impact oplevens hebben. Wij maken geen ‘me-too’-producten – wij creëren nieuwe productcategorieën en nieuwe markten. Wij herkennen onvoorziene behoeften, ontwikkelen nieuwe concepten, wij testen en leveren unieke oplossingen. Dit proces zorgt ervoor dat wij ons als bedrijf onderscheiden van anderen. Wij creëren voortdurend innovatieve producten die ertoe doen, voor u, uw patiënten en hun familie.

Het begrijpen van uw wereld en uw uitdagingen

Wij hanteren een hands-on aanpak door voortdurend verpleegsters en clinici zoals u te vragen wat er gedaan kan worden om u en uw patiënten te helpen. Wij zijn gedreven om gaten in het proces te herkennen en brandnieuwe concepten te ontwikkelen. Dit resulteert in oplossingen die gemakkelijk in gebruik zijn en ontworpen zijn om zorg efficiënter en effectiever te maken.

Een uniek proces resulteert in buitengewone resultaten

Ons innovatieve ontwikkelingsproces is ondersteund door research gecombineerd met directe terugkoppeling. Wij stellen vragen. Wij observeren en luisteren. Wij onderhouden ook relaties met een aantal academische instellingen om testen in het veld te kunnen doen en klinische data te ontwikkelen.

 

Uitgebreide Mondverzorging

Wij zijn een ware pioneer op het gebied van klinische mondverzorging. Onze geschiedenis van innovatieve mondverzorging heeft bijgedragen aan het bepalen van de norm die nu in professionele richtlijnen wordt aangehouden. Klik op de afbeelding voor vergroten.

Download