Mensen staan voor ons op de eerste plaats

Sage Products is een groeiend international bedrijf met meer dan 800 werknemers in de Verenigde Staten, Canada en Europa. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen innovatieve producten die de gezondheidszorg verbeteren voor patiënten, families en zorgaanbieders. In 2016 is Sage overgenomen door Stryker Corporation en is het een bedrijfsonderdeel geworden binnen de Medische Afdeling van Stryker.

Ons succes wordt ondersteund door een unieke cultuur dat kan worden samengevat in de uitdrukking houd het persoonlijk. Het is onze manier om de focus en verplichting aan onze werknemers en klanten te versterken door integriteit, eerlijkheid en passie.

Mogelijkheden zijn overal aanwezig

Je carrière starten bij Sage Products kan vanuit elke plek ter wereld. De meerderheid van de werkmogelijkheden is onderverdeeld in de volgende categoriëen:

  • Verkoop
  • Marketing
  • Productontwikkeling
  • Kwaliteit & regelgeving
  • Machinebouw
  • Fabricage
  • De kennis

Het verschil maken

Wij werven de allerbeste mensen binnen ons vakgebied. Sage medewerkers maken het verschil, zowel binnen als buiten het bedrijf. De trots en de passie die wij uitstralen is duidelijk zichtbaar via onze producten, onze service en onze maatschappelijke betrokkenheid. Ben jij er klaar voor om ons team te versterken?

Beoordelingen

“Sage Products geeft om zijn medewerkers, maar ook om de lokale gemeenschap. Het biedt een geweldige werkomgeving, de Sage-cultuur blijft sterk, ook al blijft het bedrijf groeien. En – dat is nog het mooiste van alles – onze producten maken een echt verschil! Het werk geeft veel voldoening.”

“Uitstekende carrièremogelijkheden en ruimte om te groeien, zowel in de breedte als horizontaal. Ondersteunend en getalenteerd leiderschap. Medewerkers die echt geven om terug te geven aan de omringende gemeenschap.”

Lees meer beoordelingen op   Glassdoor_logo

Onze cultuur: houd het persoonlijk

 

Loopbaanmobiliteit: Uitkijken naar de maandag

 

Vacatures

Wij zijn groeiende en zijn op zoek naar goede mensen die innovatieve gezondheidsproducten – die gebruikt worden door klanten en in ziekenhuizen overal ter wereld – kunnen ontwikkelen, maken en verkopen. Bekijk vacatures

international-optimized
hwci-1-optimized