Sage: een essentiële partner voor zorginstellingen

Al 45 jaar lang ontwikkelt en produceert Sage Products LLC op succesvolle wijze innovatieve preventieproducten die de resultaten voor patiënten en clinici aanzienlijk hebben verbeterd, terwijl tegelijkertijd ook de efficiency en winstgevendheid van de zorginstellingen worden verbeterd. In 2016 is Sage overgenomen door Stryker Corporation en is het een bedrijfsonderdeel geworden binnen de Medische Afdeling van Stryker.

Sage is een toonaangevende ontwikkelaar van innovatieve producten die gebruikt worden ter preventie van ziekenhuis verworven aandoeningen zoals beademingsaandoeningen, huidzweren als gevolg van incontinentie, decubitus, postoperatieve wondinfecties en letsel van zorgmedewerkers in het volledige zorgcontinuüm. Van acute zorginstellingen tot en met verpleeghuizen en langdurige zorginstellingen, evenals verdere thuisverzorging: wij creëren producten die de verzorging makkelijker maken en klinische resultaten bieden.

Overzicht

  • Sage Products is opgericht in 1971
  • Meer dan 800 medewerkers in Amerika, Canada en Europa
  • Ca. 55.000 m2 state-of-the-art bedrijfsoppervlakte
  • Gelegen in Cary, Illinois, een noordwestelijke voorstad van Chicago
  • Producten worden wereldwijd verkocht en gedistribueerd
  • 6 merken die marktleiders zijn
  • Genoemd als een van de beste middelgrote bedrijven om bij te werken in Amerika

Sage heeft laten zien dat zij nog niet voorziene medische behoeften kunnen identificeren en intuïtieve oplossingen kunnen ontwikkelen. Het bedrijf heeft consistent nieuwe markten en patiëntcategorieën binnen de patiëntinfectiebestrijding en preventieve zorg gecreëerd. Sage heeft een trackrecord op het gebied van gedragsverandering binnen zorginstellingen om patiëntresultaten te verbeteren. Alle bestaande oplossingen van Sage zijn marktleiders in de respectievelijke categorieën.

Visionaire leiders van Sage

Na decennia van visionair leiderschap zijn oprichter Vincent Foglia en voormalig president en directeur D. Scott Brown afgetreden bij Sage Products. Hun passie en inzet om “vast te houden aan het persoonlijke” zal Sage tot ver in de toekomst blijven beïnvloeden.

Vince Foglia

Vincent W. Foglia
Oprichter

Scott Brown

D. Scott Brown
Voormalig President en Directeur

Over Stryker

Stryker is een van de meest toonaangevende medische technologiebedrijven ter wereld en, samen met onze klanten, zijn we toegewijd om de gezondheidszorg te verbeteren. Stryker biedt een breed scala aan innovatieve medische technologieën, zoals; reconstructieve, chirurgische, neurotechnologische en wervelkolom producten die helpen om patiënt- en ziekenhuisresultaten te verbeteren. Stryker is actief in meer dan 100 landen wereldwijd. Meer informatie is te vinden op www.stryker.com .

Voor investeerdersvragen kunt u contact opnemen met:
Katherine A. Owen, Stryker Corporation, +1 269-385-2600 of katherine.owen@stryker.com

Voor persvragen kunt u contact opnemen met:
Yin Becker, Stryker Corporation, +1 269-385-2600 of yin.becker@stryker.com